Etusivu Tuoteluettelot Tuotteet Tilauslista Rekisteröidy Yritys Yhteystiedot


   Etusivu     Yritys     Toimitusehdot  

Toimitusehdot

Hinnat

Hintoja sovelletaan ainoastaan Lognet Team Oy:n asiakkaiden verkkokaupassa tekemiin tilauksiin. Hinnat ilmoitetaan verottomana.

Tilaaminen

Tilaaminen edellyttää aina rekisteröitymisen.

Tilausta tehdessään asiakkaan kannattaa kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan. Tällöin sovitut hinnat ja ehdot tulevat tilaukseen oikein. Tunnukset toimitetaan rekisteröitymisen yhteydessä.

Tilaaminen tapahtuu tilauslistalta, tilaushistoriasta tilausta muokkaamalla tai hakemalla tuotteita tuotevalikoimasta. Valittu tuote voidaan myös lisätä asiakkaan vakiolistalle, jonka jälkeen tilaaminen on jatkossa vaivattomampaa.

Kun tilaus on valmis, asiakas täydentää mahdolliset poikkeavat toimitusosoitteet ym. tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen tilaus on valmis lähetettäväksi.

Toimitus

Tilaus kirjautuu heti järjestelmäämme, josta se vahvistetaan vielä erikseen sähköpostilla. Ennen klo 12.00 saapuneet tilaukset toimitetaan normaalisti kahden (2) seuraavan arkipäivän kuluessa. Toimitusmyyntituotteissa toimitusaika on n. 3-5 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan Itellalla, Transpointilla tai erikseen sovitulla tavalla. Asiakkaan on mahdollista käyttää myös omia toimitussopimuksia kuljetuksiin.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus

Asiakkailla on oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 8 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta sopimalla palautuksesta erikseen Lognet Team Oy:n kanssa. Lognet Team Oy:llä on oikeus periä asiakkaalta palautuksesta aiheutuneet kulut, mikäli palautus johtuu Lognet Team Oy:stä riippumattomista syistä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikunnossa ja sisältää kaikki pakkauksiin sisältyvät osat.

Virhe ja reklamaatiot

Asiakkaan on välittömästi toimituksen tapahduttua tutustuttava tuotteeseen ja tarkistettava havaittavat mahdolliset virheet ja puutteellisuudet sekä ilmoitettava havaituista virheellisyyksistä ja puutteellisuuksista tilauspalveluun. Myyjän vastuu tuotteen virheestä rajoittuu ensisijaisesti sen vastuulla olevan virheen korjaamiseen tai virheettömän tavaran toimittamiseen. Lognet Team Oy ei vastaa asiakkaalle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista virheistä.

Muut ehdot

Asiakkaan antamia tietoja voidaan käsitellä Lognet team Oy:n verkkopalvelun asiakasrekistereissä henkilötietolain sallimin ja velvoittavin tavoin. Lognet Team Oy:llä on oikeus muuttaa maksutapoja sekä tuotteiden ja niiden toimitukseen liittyviä hintoja sekä toimitusmäärää lähintä myyntierää vastaavaksi. Lognet Team Oy:n hyväksymät tilaukset toimitetaan tilaushetkellä voimassa olleen hinnaston mukaisesti. Lognet Team Oy pidättää oikeuden myös muuttaa näitä myynti- ja toimitusehtoja.

Kirjallisesta maksumuistutuksesta peritään käsittelykulua 20,00 € / kpl.

Myytävien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin sovelletaan Suomen lakia. Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy samalla myös nämä toimitusehdot.

Jos Lognet Team Oy ja asiakas eivät pääse neuvotteluteitse yhteisymmärrykseen mahdollisessa riita-asia voidaan se saattaa myös myyjän ilmoittaman käräjäoikeuden käsiteltäväksi.

Tarviketukku
palveluksessasi


Tämä on ammattilaisen uusi hankintapaikka.
Jo tuhannet yritykset suomessa käyttävät palvelujamme.

Kaikki tuotteet helposti ja edullisesti samasta osoitteesta.
Voit tehdä tilauksesi n. 200 000 tuotenimikkeen
valikoimastamme kaikkina vuorokaudenaikoina
- silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Ole tarvittaessa yhteydessä myyntiimme,
niin saat henkilökohtaisen tarjouksen haluamistasi
tuotteista, sekä halutessasi oman vakiotuotelistauksen,
jonka avulla tuotteiden tilaaminen käy vaivatta.


Etusi tilatessasi meiltä:

1 Kaikki työkalut, tarvikkeet ja varaosat helposti, edullisesti ja luotettavasti samasta osoitteesta.

2 Säästä aikaasi ja tilaa haluamasi tuotteet silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

3 Palvelemme myös puhelimitse. Ammattitaitoinen henkilökunta palveluksessasi arkisin klo.8.00-16.00 Myynnin puhelinvaihde 020 749 8010

4 Nopeat ja edulliset toimitukset minne tahansa Suomessa.

Etsi tuotteita


Hae tuotteita kirjoittamalla hakukenttään
tuotteen nimi tai tuotenumero (tai jokin osa niistä).Tuotteet

Tarjoustuotteet
TA - tuoteasiantuntijakampanjat
Lastuavat työkalut
Teollisuuskemikaliot
Tarvikkeet
Työsuojaimet
Hiomatarvikkeet
Kiinnitystarvikkeet
Paineilmatyökalut
Sähkötyökalut
Hyxal kaapelihyllyt ja osat
Nostotarvikkeet
Rahdit
KS-Tools
BGS-Työkalut
Völkel
Tamoline
Kulutusosat, maansiirto
Sekalaiset
Ensiaputarvikkeet
OUTLET
Koneet ja laitteet 1
Exra + tuotteet
Extra - tuotteet
1024 Kampanja10
Clen 4
AHLSELL LVI
AHLSELL SÄHKÖ
AHLSELL TEO
AHLSELL MILWAUKEE
AHLSELL TEOLLISUUS

Myymälä / Tukkumyynti:

Lognet Team Oy
Kuusikontie 16
62100 Lapua

Puhelin: 010 326 6500
Sähköposti: info [at] lognet.fi